Stora jazzstjärnor

Dirigera företagssamtal från jazzklubben

Tänk om det var möjligt att arbeta precis där du befinner dig? Att ta emot ett jobbrelaterat samtal med meditativ jazz i bakgrunden låter nästan för bra för att vara sant. Det är det inte! Läs mer om hur du på ett effektivt sätt kan frigöra mer tid och befinna dig där du vill vara samtidigt som du sköter ditt företag på ett smidigt sätt.

Bli mer mobil på jobbet

Idag tenderar framför allt den yngre generationen att arbeta alltmer flexibelt. Den tidigare uppenbara gränsen mellan fritid och arbetstid har blivit flytande. Det kan vi tacka mobiler, bärbara datorer och surfplattor för. Idag kan du arbeta precis där du är med hjälp av Mobil Växel från Telnes som är en digital växel där du kan skräddarsy din egen lösning för företagets samtal. Du kan nämligen sköta allt via mobilen. Med en företagsväxel från Telnes kan du ägna dig åt dina talanger som entreprenör och göra det du gör bäst, var du vill och när du vill. Telnes växel fungerar med alla operatörer och du kan komma igång redan idag. På ett par minuter kan du enkelt ställa in din digitala växel utan bindningstider och krångel.

Jazz i telefonkön

Mobilen är med andra ord ditt viktigaste arbetsredskap inte minst för att den tar det digitala livet till nya nivåer. Ställ in jazzmusik som dina kunder kan lyssna på i väntan på att kopplas fram i din nya digitala växel. Du kan enkelt styra företaget från mobilen och fatta viktiga beslut där du befinner dig. Mobilen är en revolutionerande uppfinning på många sätt som gör det betydligt enklare att kommunicera över stora avstånd. De smarta telefonerna gör det också möjligt att arbeta var som helst eftersom du som företagare enkelt kan integrera datorn med telefonen samt skapa innehåll direkt i mobilen. Nu kan du kombinera fritid och arbete med hjälp av en riktigt smart mobil och mobil växel från Telnes.

new-blog-lite